Access Group Vagyonvédelmi és Informatikai rendszerek


riasztó rendszerek

beléptető rendszerek

kamera rendszerek

informatikai hálózatok

egyéb gyengeáramú rendszerek


Access Group - Riasztó rendszerek, Beléptető rendszerek, Informatikai hálózatok

Access Group - Riasztó rendszerek, Beléptető rendszerek, Informatikai hálózatok

Access Group - Riasztó rendszerek, Beléptető rendszerek, Informatikai hálózatok

Beléptető rendszerek

Beléptető rendszerek tekintetében lehetőségeink szinte egyedülállóak a magyar piacon.
 
Egyrészt mérnökeink és telepítőink a multinacionális szegmensben eddződve, első kézből tanulhatták meg számos magyaroszágon használt beléptető rendszer tervezési, telepítési és programozási sajátosságait. Nagy tapasztalattal bírunk a magyar fejlesztésű és a magyar piacon igen szép sikereket elért SEAWING rendszerekkel kapcsolatban. Továbbá több helyen építettünk nagy megbízhatóságú beléptető rendszereket a távolkeleti IDTeck cég költséghatékony és megbízható eszközeivel. Több projekten kerültek felszerelésre a kisebb tudású, behatolásjelző rendszerekbe integrált beléptető rendszerek, melyeket az angol TEXECOM cég PREMIER központjaival és az amerikai GE cégcsoport ATS központjaival valósítottunk meg.
Szintén a multinacionális környezetnek köszönhetően kerültünk kapcsolatba különleges képességű és komplexitású, nagyvállalati, több ezer ajtó és több tízezer felhasználó kezelésére képes, országhatárokon átnyúló hálózatos beléptető rendszerekkel. Ilyen méretű és tudású rendszereket az amerikai CARDKEY, az angol GEOFFREY és a belga IDTEch termékeiből építettünk több helyen is magyarországon.
 
Másrészről a tavalyi évben sikerült startégiai partneri viszonyt kialakítanunk a magyarországi beléptetős piac egyik vezető fejlesztő és importőr cégével, az Anteus Kft-vel. Ennek a kapcsolatnak köszönhetően közvetlenül a kizárólagos forgalmazótól jutunk a belga IDTech beléptető és munkaidőnyilvántartó rendszereihez, közvetlenül a fejlesztőtől kapunk integrált jegyeladó és beléptető rendeszereket (TicketControl) valamint parkoló-fizető rendszereket (ParkControl). Szintén közvetlenül a gyártótól szerzünk be nagy terhelhetőségű és megfizethető árú forgóvillákat és lengőkapukat, forgókereszteket.
 
Ezenfelül megtalálható cégünknél minden kiegészítő elem, ami a személyi és a gépkocsi beléptetéshez szükséges, úgymint a fent említett forgóvillák, forgókeresztek, gyorskapuk, a kül- és beltéri sorompó rendszerek, mozgó útakadályok és kerék blokkerek, stb.
 
Harmadrészről igen fontos és különleges lehetőségeket kínál cégünk számára az imént említett partneri viszony, mivel ebben az esetben közvetlen a kapcsolat a gyártó/fejlesztő céggel.  Ennek segítségével olyan gyors problémamegoldó és mindenre kiterjedő szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek, ami tényleg nem hétköznapi a magyar piacon.

Riasztó rendszerek  |  Beléptető rendszerek  |  Kamera(CCTV) rendszerek  |  Informatikai hálózatok  |  Egyéb gyengeáramú rendszerek  |  Szolgáltatásaink  |  Kapcsolat


gpWeb