Access Group Vagyonvédelmi és Informatikai rendszerek


riasztó rendszerek

beléptető rendszerek

kamera rendszerek

informatikai hálózatok

egyéb gyengeáramú rendszerek


Access Group - Riasztó rendszerek, Beléptető rendszerek, Informatikai hálózatok

Access Group - Riasztó rendszerek, Beléptető rendszerek, Informatikai hálózatok

Access Group - Riasztó rendszerek, Beléptető rendszerek, Informatikai hálózatok

CCTV rendszerek

Igen nagy tapasztalattal rendelkezünk mind a magánházak mind az irodai és az ipari szektor kamerás megfigyelő rendszereinek tervezésével, kivitelezésével, programozásával és karbantartásával kapcsolatban. Egyaránt sok referenciával rendelkezünk a manapság már a technológia határait döngető analóg kamerarendszerek és a néhány évvel ezelőtt debütált és azóta töretlenül fejlődő, az analóg képminőséget sok esetben többszörösen meghaladó IP kamerarendszerek tekintetében. Mint minden más területen, itt is igyekszünk a lehető legjobb ár/érték arányú termékeket kiválasztani a megrendelőink számára, ha egy mód van rá akkor lehetőleg  nagy múltú, neves gyártók termékeiből.

Analóg videó rendszerek tekintetében a koreai SAMSUNG TECHWIN, a japán SONY, a japán PANASONIC,  a japán JVC és az amerikai GE termékeit használjuk igen nagy százalékban.

IP kamerarendszerek tekintetében a távolkeleti QNAP és NUUO, a finn MIRASYS, a japán SONY és PANASONIC valamint az amerikai GE képrögzítő berendezéseket és szoftvereket, valamint a távolkeleti ACTi és VIVOTEK, a japán SONY és PANASONIC, az amerikai GE és ARECONT VISION kamerákat részesítjük előnyben.

Riasztó rendszerek  |  Beléptető rendszerek  |  Kamera(CCTV) rendszerek  |  Informatikai hálózatok  |  Egyéb gyengeáramú rendszerek  |  Szolgáltatásaink  |  Kapcsolat


gpWeb